Cruisereiziger
Bouw

Norwegian Getaway woensdag verwacht in Rotterdams droogdok Keppel Verolme

Norwegian Getaway

De Norwegian Getaway zal naar verwachting aanstaande woensdag het droogdok ingaan bij het Rotterdamse Keppel Verolme (werkhaven 1) in het Botlek-gebied. Op de werf, waar volgend jaar ook de Oasis of the Seas onder handen wordt genomen, zal het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line een laatste inspectie ondergaan. Het is dan net teruggekeerd van een meerdaagse testvaart richting Noorwegen. Zaterdagavond vertrekt de Norwegian Getaway daarvoor vanuit de Duitse Bremerhaven. De eerste testen die na de Eemsovertocht vorige week zijn uitgevoerd zijn goed verlopen. De officiele overdracht van het schip door de bouwer Meyer Werft aan NCL staat gepland op 10 januari 2014. Op 11 januari 2014 volgt dan de ‘Maiden Call’ in Rotterdam.

Royal Dirkzwager verwacht de Norwegian Getaway om 04:00 (Update 26/11) uur bij de Maascenter pilot station.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Norwegian Getaway woensdag verwacht in Rotterdams droogdok Keppel Verolme

  • Wij zijn “vaste klanten” van NCL and we love the Free Style Cruising.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger