Cruisereiziger
Bouw

Design Regal Princess aangepast na klachten cruisereizigers

Regal Princess

Princess Cruises heeft besloten om een aantal wijzigingen aan te brengen in het design van haar nieuwe cruiseschip Regal Princess, die mei volgend jaar in de vaart komt. Dat laat Cruisecritic weten. In de aangepaste plannen is zowel een promenade dek als een zwembad op het achterdek toegevoegd. De rederij komt daarmee tegemoet aan klachten van cruisereizigers over het zusterschip Royal Princess die dit jaar werd gelanceerd. Tijdens haar eerste droogdokperiode zal ook op de Royal Princess een zwembad op het achterdek worden geplaatst.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger