Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Captain Cruise reikt Awards uit namens klanten

logo_WW2Captain_CruiseCaptaincruise.nl deed een uitgebreid consumentenonderzoek naar de sterke punten van de diverse rederijen. Hieraan hebben ruim duizend Captain Cruise passagiers deelgenomen, reden genoeg om een Award uit te reiken aan de rederijen met de allerhoogste scores.

Culinairy Cruise Award
Holland Amercia Line (HAL) werd door de consumenten met een score van maar liefst 9.3 als beste aangewezen. Deze rederij heeft culinair genieten zeer hoog in het vaandel staan. In de Culinairy Council van HAL hebben vele internationale sterrenkoks zitting, waaronder Jonnie Boer. Van ontbijt tot midnight snack, alles is door de sterrenkoks ontwikkeld en vormgegeven. In het Culinairy Art Center aan boord van de HAL schepen is het mogelijk de meest uiteenlopende kooklessen en kookdemonstraties bijwonen.

Holland America Line Directeur Nico Bleichrodt is zeer verheugd met deze Award van Captain Cruise. “Consumenten onderzoek is altijd van groot belang”, meldt hij. “Inderdaad is culinair genieten 1 van onze speerpunten. Fantastisch dat passagiers dit met een 9.3 beoordelen”.

Kids Cruise Award
MSC Cruises legt kinderen in de watten en dat wordt gewaardeerd met een score van 9.2. De zeer professionele begeleiding van kinderen van 3 t/m 17 jaar is onverslaanbaar. Danslessen in MTV stijl, sporttoernooien, live muziek en DJ’s zijn zeer goed gewaardeerde concepten. Ook de aparte menukaarten met ‘jeugdige gerechten’, die niet alleen heel lekker zijn, maar (meestal) ook nog gezond slaan enorm aan. De ‘Teencard’ is een prepaid creditcard die kinderen een stuk (gecontroleerde) vrijheid geven. Last but not least: kinderen tot 18 jaar gratis.

MSC directeur Erik Schuffel ziet de Award als een erkenning voor de vele mensen binnen MSC die zich met het jeugdbeleid bezig houden. Schuffel stelt: “Het is zo dat we steeds meer kinderen aan boord krijgen. Als tegenhanger heeft MSC de YachtClub in het leven geroepen. Een afgescheiden deel van het schip waar luxe en rust heersen. Op deze manier kunnen we het iedere passagier aan boord optimaal naar de zin maken”.

Entertainment Cruise Award
Consumenten waarderen Royal Caribbean International met een score van 8.5. De Broadway at Sea-shows zijn spectaculair goed. De schaatsbaan met de Holiday on Ice zijn ongelooflijk. De AquaTheater Dive Shows gaan het voorstellingsvermogen te boven. Barstreet met livemuziek in o.a. het bluescafe, de music-hall en de pianobar zorgt ervoor dat vroeg naar bed gaan vrijwel onmogelijk wordt.

Royal Carribean International sales manager Hans Venhuizen is trots en blij met de Award. “Hij krijgt een heel mooi plekje. We zullen het goede nieuws direct overbrengen naar ons hoofdkantoor in Miami”.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger