Cruisereiziger
Verkoop/koop

Verzin twee nieuwe namen voor Ryndam en Statendam

poaustraliaP&O Cruises Australia heeft de prijsvraag What’s in a name? uitgeschreven om twee nieuwe namen aan het MS Ryndam en Statendam te geven. Beide schepen zullen in november 2015 van de Holland America Line afscheid nemen en overgeheveld gaan worden naar Australië.  Moedermaatschappij Carnival Corporation wil daarmee inspringen op de snel groeiende cruisemarkt in ‘Down Under’.

De namen moeten enigszins passen bij de huidige schepen in de vloot: de Pacific Jewel, Pacific Pearl en Pacific Dawn. De indiener van het winnende namental mag mee op de inauguratiecruise en is welkom bij de ceremonie en feestelijkheden in november 2015. Op de facebook pagina van P&O Australia kan worden deelgenomen aan de prijsvraag.

P&O Cruises Australia zal door de overname in totaal vijf schepen in haar vloot krijgen en wordt daarmee het grootste merk in Australië dat het hele jaar door cruises maakt.  De Ryndam en de Statendam zullen een uitgebreide renovatie ondergaan voordat ze gaan varen in Australië.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Eén reactie op “Verzin twee nieuwe namen voor Ryndam en Statendam

  • Even op de FB site de “P&O CRUISES NAME THE SHIP COMPETITION – TERMS & CONDITIONS” nagelezen en daar staat: “3. Entry is only open to Australian and New Zealand residents aged 18 years or over.”.
    Ik was niet van plan voor die tijd te verhuizen, dus jammer, ik kan niet meedoen!

Reacties zijn gesloten.