Carnival heft eind 2014 het Spaanse Iberocruceros op

Grand HolidayMoedermaatschappij Carnival Corporation heeft gemeld dat het Spaanse merk Iberocruceros opgeheven gaat worden. De cruisemaatschappij richtte zich met name op Spaanstalige gasten. De Grand Holiday en de Grand Celebration waren de twee overgebleven schepen, waarvan de Grand Celebration in november van dit jaar naar Costa Cruises gaat om daar onder de naam Costa Celebration te gaan varen.

Het laatste overgebleven schip, de Grand Holiday, wordt later dit jaar verkocht. De Grand Holiday kwam in 1985 in de vaart voor Carnival Cruise Lines.

Carnival wil graag het sterke merk Costa Cruises in Spanje verder uitbreiden zodat Spaanse gasten met Costa gaan varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​