Carnival heft eind 2014 het Spaanse Iberocruceros op

Grand HolidayMoedermaatschappij Carnival Corporation heeft gemeld dat het Spaanse merk Iberocruceros opgeheven gaat worden. De cruisemaatschappij richtte zich met name op Spaanstalige gasten. De Grand Holiday en de Grand Celebration waren de twee overgebleven schepen, waarvan de Grand Celebration in november van dit jaar naar Costa Cruises gaat om daar onder de naam Costa Celebration te gaan varen.

Het laatste overgebleven schip, de Grand Holiday, wordt later dit jaar verkocht. De Grand Holiday kwam in 1985 in de vaart voor Carnival Cruise Lines.

Carnival wil graag het sterke merk Costa Cruises in Spanje verder uitbreiden zodat Spaanse gasten met Costa gaan varen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)