Video: Eerste testvaart Costa Diadema in Adriatische Zee

De Costa Diadema, het toekomstige vlaggeschip van Costa Cruises, is vrijdag begonnen aan haar eerste testvaart in de Adriatische zee. Het cruiseschip vertrok vanaf de Marghera-werf (nabij Venetie) van Fincantieri in Italie met als einddoel Triest.

Op 30 oktober 2014 wordt de Costa Diadema formeel door de bouwer Fincantieri overgedragen aan zijn opdrachtgever Costa Cruises. Daarna zullen er een maand lang festiviteiten plaatsvinden met de doop op 7 november in Genua als hoogtepunt.

Zie onderstaande video voor beelden van de Costa Diadema tijdens haar testvaart.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.