Cruisereiziger
Bestemmingen

Silversea maakt wereldcruise 2016 bekend

silverseaworld2016Silversea heeft haar wereldcruise van 2016 bekendgemaakt. De Silver Whisper maakt de Venetian World Odyssey op 5 januari 2016 uit het Amerikaanse Fort Lauderdale om 115 dagen later te eindigen in Venetië. De reis kenmerkt zich door twaalf overnachtingen in havens. In Venetië verblijft het schip 2 nachten zodat de ontscheping pas op 1 mei plaats vindt.

De Silver Whisper bezoekt tijdens deze reis zes continenten, 31 landen en 51 havens. De reis gaat vanuit Fort Lauderdale door het Caribisch gebied naar het Panama kanaal richting Lima in Peru. De Silver Whisper bezoekt Paaseiland, het unieke eiland Pitcairn en de eilanden van Frans Polynesië in de Stille Oceaan. Cruisepassagiers vervolgen hun cruise richting vele bestemmingen in Australe, Nieuw-Zeeland en Indonesië. Hoogtepunten zijn meerdere nachten in Hongkong (China), Ha Long Bay en Ho Chi Minh City in Vietnam. Het Verre Oosten wordt afgesloten met bezoeken aan Myanmar, Sri Lanka en India.  Rest nog een bezoek aan onder andere Oman, Jordanië om via het Suez kanaal naar de Middellandse Zee te gaan.

Slechts 328 passagiers kunnen mee op de Silver Whisper (2001, 28.000 brutoton). Meer informatie op de website van Silversea.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)