4 nieuwe shows in première op Carnival Freedom

Carnival Freedom
Carnival Freedom

Op de recent gerenoveerde Carnival Freedom zijn vier gloednieuwe productieshows in première gegaan. Het gaat om de producties 80’s Pop to the Max (jaren ’80 muziek), Heart of Soul (R&B en Soul), Getaway Island (tropische muziek) en 88 Key’s: The Rock n’ Roll Piano Show (Rock & Roll). Zij zijn een aanvulling op een reeks van innovatieve eet-, drink- en entertainment concepten onder de noemer Fun Ship 2.0.

In totaal zijn er 10 shows door het entertainment team van Carnival Cruise Lines geproduceerd die over de gehele vloot aan de passagiers gepresenteerd gaan worden. Speciaal voor deze shows is de Victoriana Show Lounge (1.400 toeschouwers) gerenoveerd tijdens haar droogdok. Hierdoor kunnen de live-optredens o.a. worden ondersteund door special effects via grote LED-schermen.

Zie ‘Carnival Freedom ontvangt miljoenen renovatie‘ voor meer nieuwigheden aan boord van de Carnival Freedom.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​