Cruisereiziger
BestemmingenOntspanning

Seabourn verwelkomt mede-oprichter Apple

Seabourn Odyssey

Seabourn verwelkomt het komende jaar een aantal unieke sprekers voor haar serie Seabourn Conversations. Een van de gasten is Steve Wozniak, de mede-oprichter (samen met Steve Jobs) van Apple Computer Inc. Een andere bekende spreker is de Brit Lord Digby Jones, voormalig Directeur-Generaal van de Confederation of British Industry (CBI) en minister Trade and Investment.

“De serie Seabourn Conversations is een belangrijk element aan boord van onze schepen”, zegt John Delaney, senior vice president Seabourn’s, marketing en verkoop. “We zijn erg enthousiast om beide gerespecteerde heren welkom te heten zodat onze gasten kunnen genieten van hun inzichten en kennis”.

Met indrukwekkende cv’s zijn beide sprekers, Wozniak en Lord Jones, nog altijd erg actief. Steve Wozniak is aan boord van de Seabourn Odyssey op een 16 daagse cruise die vertrekt op 21 december 2014 vanuit Sydney, Australië. Lord Jones spreekt op een 16 daagse cruise van 23 maart 2015 vanuit Singapore naar Dubai, ook op de Seabourn Odyssey.

Alle sprekers zijn terug te vinden op de website van Seabourn.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger