AIDA Cruises mijdt de komende twee maanden Israel

aidaAIDA Cruises heeft dinsdag besloten om voorlopig, voor de komende twee maanden (juli en augustus 2014), geen havens meer in Israël aan te doen tijdens haar cruises. Dit naar aanleiding van de gebeurtenissen in Ashdod maandagavond waarbij de AIDAdiva werd getroffen door raketdeeltjes. ‘We hebben snel gehandeld. Het welzijn en de veiligheid van onze gasten heeft onze absolute prioriteit’, aldus Hansjorg Kunze, Vice President Communication & Sustainability van AIDA Cruises. In de plaats van Ashdod wordt de komende twee maanden het Griekse eiland Santorini bezocht. Alle gasten van AIDA Cruises die een reis met de getroffen route hebben geboekt worden zo snel mogelijk hierover geïnformeerd. Kunze: ‘We houden de veiligheidssituatie van al onze vaarroutes permanent in de gaten’. Tot vanmiddag was er geen negatief reisadvies voor Ashdod van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.