Video’s: Cruiseschip AIDAdiva licht geraakt door raketdelen in Israel

Cruiseschip AIDAdiva van cruisemaatschappij Aida Cruises is gisteravond rond half negen in Israel geraakt door kleine raketdelen. Aida Cruises verklaart dat tijdens het uitvaren uit de haven van Ashdod lichte raketdeeltjes op het schip zijn neergekomen. Deze zijn naar alle waarschijnlijkheid van afweerraketten. Passagiers hebben de deeltjes kunnen oppakken. Niemand raakte gewond. Er is daarnaast ook geen schade aan het schip.

Gasten en media in Duitsland verklaarden dat ongeveer zes raketten op een ander doel afgevuurd werden. Deze raketten zijn door afweerraketten teniet gedaan.

De AIDAdiva is inmiddels, zonder vertraging, onderweg naar Kreta waar het woensdag zal aankomen conform planning.  Het schip vertrok afgelopen vrijdag uit Antalya en bezocht Limassol en vervolgens Ashdod. Na Kreta volgt Marmaris waarna het schip volgens planning naar Antalya terugkeert.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Video’s: Cruiseschip AIDAdiva licht geraakt door raketdelen in Israel

  • 8 juli 2014 om 21:00
    Permalink

    Reizen gaan niet meer naar ASHDOD, maar ze gaan een dag naar SANTORINI.

Reacties zijn gesloten.