Cruisereiziger
CruiseterminalPrijsvraag

Fotowedstrijd MS Rotterdam bij Cruise Port Rotterdam

ms rotterdam Onder het motto “Toen wij van Rotterdam vertrokken” houdt Cruise Port Rotterdam een fotowedstrijd in juli en augustus 2014. Tot en met eind augustus ligt vrijwel elke zaterdag het Holland America Line cruiseschip ms Rotterdam in haar thuishaven. Kijk voor de exacte data op www.cruiseportrotterdam.com of op Cruisereiziger aankomsten in Rotterdam.
Maak een foto op, bij, naast of boven de cruiseterminal waarbij de combinatie stad en haven op haar mooist, dan wel ludiek, zichtbaar is en zet deze op social media: Twitter (met @CruisePortRTM) of Facebook -CruisePortRotterdam- en stuur de foto graag ook per mail naar de jury office@cruise.rotterdam.nl onder vermelding van: Toen wij van Rotterdam vertrokken – juli/augustus 2014.

Een (ervarings) deskundige jury, waarin de Holland America Line niet zal ontbreken, beoordeelt de inzendingen.
De meest originele foto krijgt van Cruise Port Rotterdam een verrassende compleet verzorgde middag voor twee personen op en rond de Cruise Terminal Rotterdam. Uiteraard kunnen nummer twee en drie ook een leuke attentie verwachten.

De drie winnende foto’s worden medio september bekend gemaakt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)