Fotowedstrijd MS Rotterdam bij Cruise Port Rotterdam

ms rotterdam Onder het motto “Toen wij van Rotterdam vertrokken” houdt Cruise Port Rotterdam een fotowedstrijd in juli en augustus 2014. Tot en met eind augustus ligt vrijwel elke zaterdag het Holland America Line cruiseschip ms Rotterdam in haar thuishaven. Kijk voor de exacte data op www.cruiseportrotterdam.com of op Cruisereiziger aankomsten in Rotterdam.
Maak een foto op, bij, naast of boven de cruiseterminal waarbij de combinatie stad en haven op haar mooist, dan wel ludiek, zichtbaar is en zet deze op social media: Twitter (met @CruisePortRTM) of Facebook -CruisePortRotterdam- en stuur de foto graag ook per mail naar de jury office@cruise.rotterdam.nl onder vermelding van: Toen wij van Rotterdam vertrokken – juli/augustus 2014.

Een (ervarings) deskundige jury, waarin de Holland America Line niet zal ontbreken, beoordeelt de inzendingen.
De meest originele foto krijgt van Cruise Port Rotterdam een verrassende compleet verzorgde middag voor twee personen op en rond de Cruise Terminal Rotterdam. Uiteraard kunnen nummer twee en drie ook een leuke attentie verwachten.

De drie winnende foto’s worden medio september bekend gemaakt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.