Cruisereiziger
Bestemmingen

Passenger Terminal Amsterdam opent Crew Lounge

crew-lounge-ptaPassenger Terminal Amsterdam heeft op 13 juni 2014 een crew lounge ingericht in de terminal. Op het Panorama Deck (het hoogste dek in de terminal, met uitzicht over de wachtruimte en de winkeltjes) worden lounge stoelen, stroompunten, tafels en stoelen, een waterkoeler, snoepjes en gratis toegang tot WiFi aangeboden. PTA heeft hierin geïnvesteerd om de crew van de cruiseschepen gelegenheid tot ontspanning, kletsen, eten en drinken aan te bieden.

PTA is ook de samenwerking aangegaan met NV Zeedijk (het stadsdeel waar Chinatown zich bevindt, op loopafstand van de terminal). Crew members hebben het voordeel van een korting bij aangesloten winkels en restaurants. Dit programma wordt deze maand in juli gelanceerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger