Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Silversea Cruises debuteert met Haute Couture uniform

butleruniform silversea
Butler uniform

Binnenkort mogen meer dan honderd werknemers van Silversea Cruises nieuwe Haute Couture uniformen aantrekken. De kledij is ontworpen door een mode instituut uit Milaan, Istituto Europeo die Design (IED), dat aanzien heeft in de gehele modewereld. Recent werden in een modeshow op de Silver Wind in Venetië de collectie getoond. 

In september 2013 verbleef het IED team enige dagen aan boord van de Silver Spirit om een indruk te krijgen van de werkomgeving van het personeel zoals in de receptie, restaurants, lounges en bij de hotelstaf. Uiteindelijk ontwierpen ze een elegante onderscheidende look dat aansluit bij het luxe imago van Silversea. Stoffen als katoen en wol, in de kleuren wit, zwart, blauw en een grijsachtig kleurenpalet zijn gebruikt.

Cristina Levis, Silversea’s hoofd business development, zegt: “We zijn verheugd dat we de talenten van aanstormende fashion ontwerpers van het IED kunnen laten zien. Ze creëerden stijlvolle en comfortabele kostuums die in Italië gemaakt worden. Ze representeren daarmee de professionaliteit, elegantie en wereldse eigenschappen van de heren en dames die onze cruisemaatschappij vertegenwoordigen.”

Antonio Pala, Alla Polozenko, Laura Liistro, en Magdalena Kilkovich ontwierpen de collectie. De coördinatie van het project lag in handen van Francesca Tottoli, manager of special projects en de docenten Valentina Conzo en Alfonso Granieri.

In de komende maanden ontvangen de personeelsleden van Silversea de nieuwe uniformen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger