Cruisereiziger
CruisemaatschappijFooien

Carnival Cruise Lines verhoogt fooien na oktober

Carnival Legend waterworksTegelijkertijd met het verbod van roken op het balkon, heeft Carnival Cruise Lines ook een verhoging van de fooien per dag bekendgemaakt. De fooi per persoon per dag wordt verhoogd naar $12. Daarmee gaat het tarief 50 dollarcent omhoog. De verhoging geldt voor alle cruises die vertrekken na 9 oktober 2014. Cruisereizigers die hun fooi al vooruit hebben betaald (voor 7 juli), hoeven niet extra bij te betalen. Carnival verklaart dat door deze wijziging, het fooibedrag meer in de lijn ligt van de andere cruisemaatschappijen.

Voor een overzicht van alle tarieven: Alles over Tips & Fooien

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger