Ryndam en Statendam worden Pacific Eden en Pacific Aria

Statendam – @Holland America Line Blog

De twee nieuwe cruiseschepen van P&O Cruises Australia worden Pacific Eden en Pacific Aria genoemd. De namen werden vrijdag gekozen uit meer dan 30.000 suggesties die door cruisereizigers uit Australie en Nieuw-Zeeland werden gedaan via een wedstrijd op Facebook. De Pacific Eden en Pacific Aria zijn nu nog bekend onder de namen Ryndam en Statendam. In november 2015 worden ze door Holland America Line overgedragen aan haar zustermaatschappij van Carnival Corporation om cruises te gaan maken in Australië.

De nieuwe namen van de cruiseschepen werden bekendgemaakt tijdens een feestelijke ceremonie op Bondi Beach in Sydney. Artiest Chloe Dickey uit Port Macquarie harkte de namen in een zandschilderij van 20 meter breed. Volgens Ann Sherry, CEO van Carnival Australia, staan de namen voor de frisse, levendige en eigentijdse essentie waar de rederij naar streeft. De naamgevers zijn uitgenodigd voor de inaugurele cruise en de doop van de schepen van P&O Cruises Australia, dat eind volgend jaar 5 cruiseschepen in haar vloot heeft.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.