4 gewonden bij botsing riviercruiseschip in Amsterdam

In de buurt van het Centraal Station in Amsterdam is vrijdagmiddag even na 13:30 uur het riviercruiseschip River Princess van de rederij Uniworld met een harde klap tegen de kade aangevaren. Hierbij kwamen een aantal van de ruim 100 passagiers ten val. 4 mensen liepen daarbij dermate verwondingen op dat ze voor nader onderzoek naar het ziekenhuis moesten worden gebracht. Daarnaast werden nog eens 20 mensen ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel, maar zij bleken uiteindelijk ongedeerd. Het is nog niet bekend wat de schade is aan het schip en de kade. 

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!