Cruisereiziger
BestemmingenOverig cruisenieuws

Video: Bezoekersrecord bij Hamburg Cruise Days Parade

Zaterdagavond vond in Hamburg het hoogtepunt plaats van de Hamburg Cruise Days die dit weekend wordt gehouden in de Duitse havenstad. Honderdduizenden mensen hadden zich langs de Elbe verzameld om de traditionele parade van cruiseschepen van dichtbij te zien. Begeleid door talloze kleine (zeil)schepen trokken achtereenvolgens de Europa, AIDAstella, MSC Magnifica, MS Deutschland en de Cap San Diego door de blauw verlichte haven van ‘Blueport’ Hamburg. Elk cruiseschip werd begroet met eigen vuurwerk en een persoonlijke boodschap voor het vervolg van hun reis. Een recordaantal van 350.000 bezoekers bezocht zaterdag het cruise-evenement. Zondag worden de Cruise Days afgesloten met o.a. de aankomst- en vertrek van de AIDAluna bij het Cruise Center Altona.

Zie onderstaande video voor een samenvatting van de parade.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Video: Bezoekersrecord bij Hamburg Cruise Days Parade

  • Dit geweldige feest gisteravond live gevolgd op de zender van NDR, wat een feest en een show was dat,ja die Duitsers kunnen er wat van hoor

Reacties zijn gesloten.