Cruisereiziger
Uitdokken

Uitdokken Quantum of the Seas uitgesteld

Quantum of the Seas (foto: Royal Caribbean Int.)
Quantum of the Seas (foto: Royal Caribbean Int.)

De Duitse scheepsbouwer Meyer Werft heeft donderdag bekendgemaakt dat de Quantum of the Seas niet, zoals gepland, aanstaande zaterdag 9 augustus het overdekte bouwdok II in Papenburg zal verlaten. Reden hiervoor zijn de verwachte ongunstige weersomstandigheden. Ook het verplaatsen van de twee drijvende delen van het zusterschip Anthem of the Seas, waarvan er e e n reeds in de haven van de scheepswerf ligt, zal die dag daardoor niet doorgaan.  De nieuwe datum voor het uitdokken van het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean wordt naar verwachting begin volgende week bekendgemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger