Cruisereiziger
Uitdokken

Uitdokken Quantum of the Seas waarschijnlijk dinsdagmiddag

Quantum of the Seas
Foto: Royal Caribbean Int.

Het uitdokken van de Quantum of the Seas, het nieuwe cruiseschip van Royal Caribbean International, vindt naar verwachting aanstaande dinsdag 12 augustus om omstreeks 16:00 uur plaats. Dat meldt de Duitse scheepsbouwer Meyer Werft op haar website. Datum en tijdstip is zoals gewoonlijk nog onder voorbehoud. Slechte weersomstandigheden kunnen nog roet in het eten gooien.

Oorspronkelijk zou de Quantum of the Seas zaterdagochtend het overdekte bouwdok II in Papenburg verlaten, maar het verwachte slechte weer liet dat niet toe. Ook het verplaatsen van de twee drijvende delen van de Anthem of the Seas moest daardoor worden geannuleerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!