Cruisereiziger
TV/Videowebcam

Video: Drone filmt Seabourn Quest in haven van Gent

Gent is populair bij riviercruiseschepen. In 2014 meren er bijna 300 aan in de Belgische havenstad. Slechts sporadisch weten ook de kleinere cruiseschepen hun weg te vinden naar de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. De Marco Polo van Cruise & Maritime Voyages stopt er dit jaar 2 keer (3 mei en 17 december). Afgelopen donderdag maakte Seabourn Quest haar opwachting. Het luxe cruiseschip van Seabourn Cruises zorgde voor veel bekijks aan de kade. Het Belgische bedrijfje Droon was ook paraat en maakte met een drone onderstaande unieke beelden van de Seabourn Quest.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!