Cruisereiziger
DoopTV/Video

Cast van ‘The Love Boat’ doopouders van Regal Princess

Foto: Princess Cruises
Foto: Princess Cruises

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat de originele cast van ‘The Love Boat’ de doopouders worden van haar nieuwste cruiseschip Regal Princess. Ze worden daarmee geeerd voor de belangrijke rol die zij en de serie hebben gespeeld in de rijke historie van de cruisemaatschappij. De 10 seizoenen van ‘The Love Boat’ werden opgenomen op diverse schepen in haar vloot. Alle zes acteurs van de hitserie, Gavin Macleod (Captain Stubing), Fred Gandy (Gopher), Ted Lange (Isaac), Bernie Kopell (Doc), Lauren Tewes (Julie) en Jill Whelan (Vicki), zullen hun opwachting maken tijdens de officiele doop van het schip op 5 november in Fort Lauderdale.

Het betekent gelijk de start van de festiviteiten rond het 50-jarig bestaan van de rederij in 2015. Volgend jaar zullen op alle cruiseschepen van Princess Cruises evenementen worden georganiseerd om deze mijlpaal te vieren. Regal Princess (capaciteit van 3.560 passagiers) kwam in mei van dit jaar in de vaart in Europa. Eind oktober wordt het schip gerepositioneerd naar Port Everglades voor de start van haar ‘maiden season’ in de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!