SeaDream 1 meert vandaag aan in Harlingen

Ultraluxe jacht SeaDSeaDream Iream 1 van Seadream Yacht Club meerde vanmorgen rond kwart voor tien aan met (maximaal) 112 gasten en 95 personeelsleden aan in de haven van de Friese stad Harlingen. Burgemeester Sluiter overhandigde naar traditie een schildje van de stad aan de kapitein. Het schip is bezig aan een cruise van 10 dagen vanuit Kopenhagen naar de Noorse fjorden met als eindbestemming Dover. De stad ontvangt daarmee het tweede cruiseschip dit jaar. Op 6 mei ontving de stad het expeditieschip National Geographic Explorer.

De Seadream 1 vertrekt vanmiddag om 14:00 uur weer vanuit Harlingen naar de Engelse havenstad. In de afgelopen maanden heeft de SeaDream I meerdere cruises gemaakt naar de Noorse fjorden en de Baltische staten uit o.a. Kopenhagen, Stockholm en Hamburg.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.