SterrenCruise 2015 op Allure of the Seas vanuit Barcelona

allure of the seas
Allure of the Seas

In samenwerking met Televisiereizen.nl organiseert Cruise Travel de populaire SterrenCruise 2015. Op het grootste cruiseschip ter wereld, de Allure of the Seas worden vele bekende Nederlandse artiesten uitgenodigd.  Het schip vaart vanaf Barcelona naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Florence/Pisa en Cinque Terre), Rome, Napels en eindigt ook weer in Barcelona. Van 20-27 september 2015 vindt deze cruise plaats.  Artiesten die meegaan zijn onder andere Wolter Kroes, Marianne Weber, Frans Duijts, Jannes, Emile en Joey Hartkamp (programmering onder voorbehoud!).

Cruise Travel biedt de cruise aan met een busreis naar Barcelona vanaf € 1.495. Bij boekingen voor 21 september 2014 wordt per persoon bovendien een boordtegoed van $25 cadeau gegeven.  Voor boekingen: Cruise Travel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​