SterrenCruise 2015 op Allure of the Seas vanuit Barcelona

allure of the seas
Allure of the Seas

In samenwerking met Televisiereizen.nl organiseert Cruise Travel de populaire SterrenCruise 2015. Op het grootste cruiseschip ter wereld, de Allure of the Seas worden vele bekende Nederlandse artiesten uitgenodigd.  Het schip vaart vanaf Barcelona naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia (Florence/Pisa en Cinque Terre), Rome, Napels en eindigt ook weer in Barcelona. Van 20-27 september 2015 vindt deze cruise plaats.  Artiesten die meegaan zijn onder andere Wolter Kroes, Marianne Weber, Frans Duijts, Jannes, Emile en Joey Hartkamp (programmering onder voorbehoud!).

Cruise Travel biedt de cruise aan met een busreis naar Barcelona vanaf € 1.495. Bij boekingen voor 21 september 2014 wordt per persoon bovendien een boordtegoed van $25 cadeau gegeven.  Voor boekingen: Cruise Travel

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.