Foto serie: Uitdokken Quantum of the Seas

Cruisefan en fotograaf Jeroen Houtman volgde de Quantum of the Seas bij het uitdokken in Papenburg. Geniet mee met deze prachtige foto’s!

1 Quantum of the Seas

2 Quantum of the Seas

4 Quantum of the Seas

3 Quantum of the Seas

5 Quantum of the Seas

6 Quantum of the Seas

7 Quantum of the Seas

10 Quantum of the Seas

9 Quantum of the Seas

8 Quantum of the Seas

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.