Kom naar het Cruise event in Antwerpen!

Cruise-event AntwerpenOp zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 vindt de eerste editie van het Cruise event in Belgie plaats. Plaats van handeling is de Waagnatie in Antwerpen. Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig tijdens het event om je te informeren over alle cruise-mogelijkheden. Stel vragen aan de experts, stel je droomcruise samen, en boek eventueel direct je cruisereis. Tijdens de verschillende seminars wordt uitgelegd hoe een cruise in zijn werk gaat, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen.

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar ook op kleinere schepen en zeiljachten. Of je nu een zee cruisereis wil maken, een complete zeilvakantie, een riviercruise, een wereldcruise, je vindt alle informatie op het event.

De voorregistratie voor het event is inmiddels van start gegaan. Wanneer je je voorregistreert krijg je  50% korting. Je betaalt dan €5,00 aan de kassa op het event in plaats van €10,00. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Voorregistratie is HIER mogelijk.Voor meer informatie kan je tevens terecht op www.cruise-event.be.

Oproep

Ook Cruisereiziger zal op het Cruise event in Antwerpen van de partij zijn (stand 005 nabij het Horeca-terras) om haar passie over het cruisen te delen met alle bezoekers. Wij zijn daarom op zoek naar mede-cruiseliefhebbers die op dit event met ons, door middel van een kort interview, willen spreken over hun liefde voor het cruisen. Wat is er immers, buiten natuurlijk het cruisen zelf, mooier dan het praten over cruisen. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar info@cruisereiziger.nl. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!