Cruisereiziger
Telecommunicatie

Regent Seven Seas biedt gratis internet voor suites

Seven Seas Voyager
Seven Seas Voyager aft suite

Cruisereizigers die voor volgend jaar (2015) een topsuite (Master, Grand, Seven Seas, Horizon, Mariner, Navigator of Voyager) boeken aan boord van de cruiseschepen van luxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas kunnen genieten van gratis onbeperkt internet. Dit geldt voor de gehele duur van de cruise. Internet is beschikbaar in alle openbare ruimtes en de suites via wifi. Het aanbod maakt onderdeel uit van een recente upgrade van de internetsystemen op haar schepen. Daarbij werd o.a. de bandbreedte verdubbeld en het wifi-netwerk uitgebreid.

Naast het gratis onbeperkt internet voor gasten in de topsuites ontvangen gasten in Penthouse en Concierge suites vanaf 1 november 2014 gratis internetminuten waarvan de hoogte gebaseerd op de lengte van hun cruise. Dat kan variëren van 200 minuten voor een 8-daagse cruise tot 500 minuten voor een cruise van 17 dagen. Daarnaast krijgen leden van het loyaliteitsprogramma van Regent Sevens Seas Cruises die een gouden status of hoger hebben gratis onbeperkt internet ongeacht welke suite ze geboekt hebben.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!