Cruisereiziger
Shows

Nieuwe productieshows op cruiseschepen Holland America Line

Ever After
Ever After

Holland America Line heeft vijf nieuwe productieshows toegevoegd aan haar entertainmentprogramma. Het gaat om ‘Playback’ waarbij diverse genres pop- en rockmuziek voorbij komen, ‘Sound Stage’ dat de filmstudio’s in de spotlight zet, ‘Ever After’ een eigentijds rock sprookje, ‘All for Love, the Concert’ met de romantische songs van o.a. Rod Stewart, Celine Dion en Peter Gabriel en ‘Tableux’, een bijzondere nacht in het museum waarbij kunst tot leven komt door middel van zang en dans. De shows hebben inmiddels hun debuut gemaakt op het MS Eurodam en MS Westerdam en zullen de komende periode ook te zien zijn op de andere cruiseschepen in de vloot van Holland America Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger