Cruisereiziger
AccommodatieBuitenhut met balkonCruisemaatschappijSuite

Holland America Line maakt cruisen in suites betaalbaar met Explore4

ms Nieuw Amsterdam - Signature Suite
ms Nieuw Amsterdam – Signature Suite

Van gezellige binnenhutten tot grote luxe suites, Holland America Line biedt een grote verscheidenheid aan staterooms. De suites variëren van comfortabele Vista Suites met ramen van de grond tot aan het plafond tot uitgestrekte Pinnacle Suites van ruim 120 m2. Met de voordelen van ‘Explore4′ maakt Holland America Line cruisen in een suite betaalbaar.

Om ervoor te zorgen dat cruisen in een suite voor iedereen mogelijk is, biedt Holland America Line suitegasten extra voordelen gedurende de ‘Explore 4’ actie. Gasten ontvangen US $300 boordtegoed per stateroom (US $150 per persoon) en een gratis diner in het Italiaanse specialiteitenrestaurant Canaletto. Deze voordelen komen bovenop de vier aanbiedingen van ‘Explore 4’ en die bestaan uit: een gratis upgrade, gratis diner in het specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill, verlaagde tarieven voor de derde en vierde gast die in dezelfde hut verblijven en flexibele boekingsvoorwaarden.

“Mensen horen het woord ‘suite’ en denken meteen dat het duur wordt, maar met vier verschillende categorieën om uit te kiezen en onze ‘Explore 4’ voordelen wordt cruisen in een suite van Holland America Line van een grote waarde voor onze gasten”, zegt Richard Meadows, Executive Vice President, Marketing en Sales bij Holland America Line. “Al onze staterooms bevatten speciale voorzieningen, maar de suites bieden net dat beetje extra wat de cruise-ervaring enorm verbetert.”

Holland America Line beschikt over vier categorieën suites die cruisen in luxe mogelijk maken; Vista Suite (Verandah Suite), Signature Suite (Verandah Suite met extra slaapbank), Neptune Suite (Deluxe Verandah Suite) en Pinnacle Suite (Penthouse Verandah Suite).

ms Nieuw Amsterdam - Penthouse Verandah Suite
ms Nieuw Amsterdam – Penthouse Verandah Suite

Na een lange dag aan wal bij de ruïnes van Efeze of een jungle toer door de Amazone, kunnen suitegasten zich terugtrekken in hun hut en ontspannen in de ruime zithoek. De Pinnacle Suites, beschikbaar op vijf Holland America Line schepen, hebben zelfs een full-sized eetkamer met ruimte voor acht personen – perfect voor het organiseren van een diner voor het hele gezin of voor een pas gemaakte vriendengroep. Gasten die helemaal willen ontspannen, kunnen relaxen in het full-sized bad en Pinnacle suitegasten worden verwend met een oversized bubbelbad.

Een kenmerk voor alle Pinnacle en Neptune suitegasten is exclusief toegang tot de Neptune Lounge. De Neptune Lounge, een luxe toevluchtsoord, is te vinden op alle 15 schepen van de vloot en biedt een eigen plek om te ontspannen. Daarnaast is er gelegenheid een praatje maken met andere suitegasten en is het een plek om gebruik te maken van de persoonlijke service van een conciërge. De lounge biedt werktafels, een grote flatscreen televisie, er is een bibliotheek met sofa’s en stoelen, gasten kunnen gedurende de dag gratis drankjes nuttigen en er is Wi-Fi tegen een kleine vergoeding. De 24-uurs conciërge service is ook beschikbaar indien de Neptune Lounge gesloten is.

De voorzieningen voor suitegasten worden steeds meer verbeterd, daarnaast verschillen ook de mogelijkheden en opties per suite categorie. Voorbeelden van extraatjes voor suitegasten zijn een ruime keuze aan kussens, verse bloemen, gepersonaliseerd briefpapier, extra grote badhanddoeken en zachte katoenen badjassen en slippers. Daarbovenop krijgen Pinnacle en Neptune suitegasten aanvullende extraatjes geboden, zoals corsages en boutonnières voor de eerste gala-avond, koude hors d’oeuvres geserveerd voor het diner, een verrekijker en parasols om tijdens de cruise te gebruiken, voorrang bij het van- en aanboord gaan, gratis wasservice en op aanvraag high tea-service in de suite.

Suite prijzen variëren, zijn afhankelijk van de route en bieden een grote meerwaarde wanneer ze met de ‘Explore 4’ promotie worden geboekt. Gasten kunnen hun boordtegoed besteden voor een heerlijke spabehandeling of een spannende excursies aan wal maken, terwijl de verlaagde cruisetarieven voor de derde en vierde gast een droomcruise met de hele familie naar Alaska waar kunnen maken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger