Cruisereiziger
Telecommunicatie

Ook Oceania Cruises komt met gratis internet

Internetcafe Nautica
Internetcafe Nautica

In navolging van Regent seven Seas Cruises heeft nu ook zustermaatschappij Oceania Cruises besloten om internet aan boord gratis beschikbaar te stellen aan geselecteerde cruisepassagiers. Reizigers die een suite of hut op Concierge-level boeken op een van de cruiseschepen van Oceania Cruises kunnen in de herfst van 2015 profiteren van deze nieuwe service.

Bij een verblijf in een Owner’s, Vista of Oceania suite krijg je voor de gehele cruise gratis toegang tot internet. In een Penthouse suite of Concierge-level hut ontvang je een bundel gratis internetminuten afhankelijk van de lengte van de cruise. Bij een cruise van 7 nachten is dat 200 minuten en dat loopt op tot 500 minuten voor een reis van 16 nachten of langer.

Internet op de 5 schepen is beschikbaar in het speciale internet cafe of via Wifi. De nieuwe internetservice gaat bij de start van het winterprogramma in op de Nautica op 25 november 2015, Marina op 3 november 2015, Regatta op 4 november 2015, Riviera op 2 december 2015 en Insignia op 4 januari 2016.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger