Mein Schiff 4 wordt op 5 juni 2015 in Kiel gedoopt

Foto: TUI Cruises
Foto: TUI Cruises

Het nieuwe cruiseschip van TUI Cruises, Mein Schiff 4, zal volgend jaar gedoopt worden in de Duitse havenstad Kiel. Dit feestelijke evenement vindt plaats op vrijdag 5 juni 2015. Een dag later start haar ‘Maiden Voyage’ naar de Oostzee. Het gaat om een cruise van 8 dagen met Kiel als begin- en eindpunt. Er wordt gestopt in Tallinn, St. Petersburg, Helsinki en Stockholm. Daaropvolgend staat een korte cruise gepland wederom van en naar Kiel met als bestemmingen de Scandinavische steden Oslo en Kopenhagen. De verkoop van beide inaugurele cruises start op 15 oktober 2014.

Cruisereizigers die de eerste cruise hebben geboekt kunnen zich gelijktijdig ook inschrijven voor deelname aan de doop. Het lot zal bepalen welke 300 hutten hiervoor in aanmerking komen. De prijs van de extra nacht aan boord, inclusief deelname aan de viering, bedraagt (vanaf) 549 euro per persoon.

Mein Schiff 4 wordt momenteel in Turku bij STX Finland gebouwd. Oplevering van het schip (97.000 brutoton) staat in mei 2015 gepland. De maximale capaciteit van Mein Schiff 4 bedraagt 2.500 passagiers.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.