Cruisereiziger
Eten en drinken

Dynamic Dining wordt ingevoerd op Oasis of the Seas

Foto: RCI
Foto: RCI

Royal Caribbean heeft bekendgemaakt dat haar nieuwe restaurantconcept Dynamic Dining, dat dit najaar haar debuut zal maken op de Quantum of the Seas, ook wordt ingevoerd op de Oasis of the Seas. Het hoofdrestaurant zal daarbij worden vervangen door een combinatie van gratis en betaalde (specialiteiten)restaurants waar gasten elke avond uit kunnen kiezen. Er zijn daarbij geen vaste dinertijden, geen vaste tafelzitting en geen verplichte formele avonden. De diverse restaurants zijn te reserveren via een systeem die voor je cruise reeds beschikbaar is.

Tijdens het droogdok van de Oasis of the Seas bij Keppel Verolme in Rotterdam (30 september tot 14 oktober) zal het hoofdrestaurant alvast gerenoveerd worden. Het nieuwe concept wordt vervolgens in maart 2015 doorgevoerd op de Oasis of the Seas.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger