Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Video: Oasis of the Seas is gearriveerd in Europa

De Oasis of the Seas, het (vrijwel) grootste cruiseschip ter wereld, is donderdagochtend in Europa aangekomen. Het is de eerste keer sinds haar bouw bij STX in Finland (tewaterlating in 2009) dat ze op Europees grondgebied is te bewonderen. Nog voor 08:00 uur legde het gigantische cruiseschip van Royal Caribbean International onder grote belangstelling aan bij de cruiseterminal van Malaga in Spanje. Het is de enige stop op haar transatlantische cruise van 12 nachten vanuit Fort Lauderdale, Florida naar Barcelona, alwaar het zaterdagochtend vroeg om 05:00 uur arriveert. Vanavond om 20:00 uur zet het zusterschip van Allure of the Seas koers naar de Catalaanse stad.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!