Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzenOverig cruisenieuws

Klantendag Cruise Travel bij start Oktober Cruisemaand

logo cruisetravelOok dit jaar is oktober uitgeroepen tot cruisemaand, de maand waarin cruisevakanties in het zonnetje worden gezet. Cruise Travel wil deze feestelijke gebeurtenis niet zomaar voorbij laten gaan en nodigt haar klanten daarom uit voor de klantendag op 4 oktober 2014 in Ermelo.

Tijdens deze dag biedt Cruise Travel de mogelijkheid om kennis te maken met vertegenwoordigers van tien rederijen. Ook wordt u in de gelegenheid gesteld om presentaties van deze rederijen bij te wonen in de presentatiezaal. Nieuw dit jaar is een presentatie van de Duitse rederij Hapag Lloyd die helemaal in het teken zal staan van de steeds populairder wordende expeditie cruises.

Op de dag zelf kunt u zich inschrijven voor het bijwonen van een rederijpresentatie. Voorinschrijving is niet mogelijk, dus Cruise Travel raadt aan om op tijd te komen als u een specifieke presentatie wilt bijwonen. Overigens zullen vertegenwoordigers van de rederijen en medewerkers van Cruise Travel de hele dag aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden en de presentaties te verzorgen.

De dag vindt plaats tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Cruise Travel zorgt voor een lekker hapje en drankje.

Het programma van de rederijpresentaties is als volgt:

  • 11.00 uur: Presentatie Holland America Line / Norwegian Cruise Line
  • 12.00 uur: Presentatie Oceania Cruises / Costa Cruises
  • 13.00 uur: Presentatie Seabourn / AIDA Cruises
  • 14.00 uur: Presentatie MSC Cruises / Hapag Lloyd
  • 15.00 uur: Presentatie Costa Cruises / Holland America Line
  • 16.00 uur: Presentatie Princess Cruises / Regent Seven Seas Cruises

Cruise Travel wil uiterlijk 26 september 2014 weten of u komt. Klik hier om aan te melden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)