Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

Succesvolle start Cruise event in Antwerpen

De eerste editie van het Cruise event in Belgie kende zaterdag een succesvolle start. Veel cruiseliefhebbers hadden de weg gevonden naar de Waagnatie in Antwerpen om zich te laten informeren over alle cruise-mogelijkheden bij de experts zowel op de stands als tijdens de verschillende seminars die werden gegeven. Ook de stand (005)/presentatiepodium van Cruisereiziger werd druk bezocht.

Zondag is de tweede en laatste dag van het Cruise Event in Antwerpen. Je kunt je nog voorregistreren, waardoor je 50% korting krijgt. Je betaalt dan €5,00 aan de kassa op het event in plaats van €10,00. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Voorregistratie is HIER mogelijk.Voor meer informatie kan je tevens terecht op www.cruise-event.be.

Zie onderstaande fotoreportage voor een impressie van de eerste dag.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger