Ovation of the Seas wordt derde schip in Quantum klasse

Ovation of the seasHet derde schip in de Quantum klasse van Royal Caribbean krijgt de naam Ovation of the Seas. Na de Quantum of the Seas (deze winter) en de Anthem of the Seas (april 2015) wordt de Ovation of the Seas gebouwd bij de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland.  Vandaag werd het eerste stuk staal gesneden op de werf voor het schip dat in de herfst van 2016 wordt verwacht. Met een druk op de knop

De Ovation of the Seas zal net als haar zusterschepen 18 dekken omvatten (167.800 brutoton) voor 4180 gasten die in een van de 2090 hutten kunnen overnachten. Het is nog niet bekend welke routes het schip zal varen. Quantum of the Seas vaart na haar inauguratie vanuit New York naar Shanghai vertrekken. Anthem of the Seas start in Southampton om daarna routes op de Middellandse Zee te gaan varen.

Ook op het nog te bouwen schip zijn bijvoorbeeld een tokkelbaan te vinden, robot bartenders in de Bionic Bar, de eerste skydive op zee, botsauto’s en de beroemde binnenhutten met een virtueel balkon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.