Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Ovation of the Seas wordt derde schip in Quantum klasse

Ovation of the seasHet derde schip in de Quantum klasse van Royal Caribbean krijgt de naam Ovation of the Seas. Na de Quantum of the Seas (deze winter) en de Anthem of the Seas (april 2015) wordt de Ovation of the Seas gebouwd bij de Meyer Werft in Papenburg, Duitsland.  Vandaag werd het eerste stuk staal gesneden op de werf voor het schip dat in de herfst van 2016 wordt verwacht. Met een druk op de knop

De Ovation of the Seas zal net als haar zusterschepen 18 dekken omvatten (167.800 brutoton) voor 4180 gasten die in een van de 2090 hutten kunnen overnachten. Het is nog niet bekend welke routes het schip zal varen. Quantum of the Seas vaart na haar inauguratie vanuit New York naar Shanghai vertrekken. Anthem of the Seas start in Southampton om daarna routes op de Middellandse Zee te gaan varen.

Ook op het nog te bouwen schip zijn bijvoorbeeld een tokkelbaan te vinden, robot bartenders in de Bionic Bar, de eerste skydive op zee, botsauto’s en de beroemde binnenhutten met een virtueel balkon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger