Eemstocht Quantum of the Seas zondag vanaf 14:00 uur

zeitplan-emsueberfuehrung-quantum-of-the-seas

Let op! De Eemstocht gaat niet door vanwege te sterke wind. Waarschijnlijk wordt er op z’n vroegst pas maandagavond begonnen met de tocht. Lees meer: Eemstocht uitgesteld.

De Quantum of the Seas begint zondag 21 september vanaf 14:00 aan haar tocht van Papenburg naar het einde van de Eems. Het spektakel duurt tot 01:00 uur wanneer het schip in Emden aankomt. Pas zondag op maandag vaart de Quantum of the Seas naar Nederland, naar Eemshaven. Vanaf de Eemshaven wordt een korte testvaart gemaakt waarna het schip naar Bremerhaven gaat. Vanaf daar worden op een later tijdstip de technische en nautische testen op de Noordzee voltrokken.

De huidige planning voor zondag 21 september en maandag 22 september 2014 is:

Zondag 21 september:
Ca. 14.00 uur Trossen los bij de Meyer Werft (te volgen op webcam www.meyerwerft.de)
Ca. 17:15 uur Friesenbrug (Weener)
Ca. 19.30 uur Jann-Berghaus-brug (Leer)
Ca. 21.30 uur Aankomst Ems sperrwerk (Gandersum)

Maandag 22 september:
Ca. 00:15 uur Passage Ems sperrwerk
Ca. 01:00 uur Emden
Ca. 04:30 uur Aankomst Eemshaven

Op de webcam van de Meyer Werft is het begin van de tocht te volgen. De regionale Duitse televisiezender NDR brengt daarnaast een live-stream.

Alle planningen en tijden zijn onder voorbehoud van getijden en weer!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.