Oasis of the Seas vertrekt dinsdag uiterlijk om 10:30 uur naar droogdok

low_18386-03_Oasis_Of_The_Seas
Foto: Royal Caribbean

Cruise Port Rotterdam heeft woensdag op Facebook laten weten dat de Oasis of the Seas op dinsdag 30 september uiterlijk om 10:00/10:30 uur (1,5 uur a 2 uur eerder dan oorspronkelijk gepland) vertrekt vanaf de cruiseterminal aan de Wilhelminakade richting het droogdok van Keppel Verolme. Een half uur eerder, om 10:00 uur, komen daarvoor twee loodsen aan boord. Ze zal achteruit naar de monding van de Waalhaven varen, waarna ze zal draaien om vervolgens koers te zetten naar de 2e Werkhaven in de Botlek.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.