Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepenOntspanning

Costa Diadema presenteert vier theaterproducties

Costa Diadema @ Costa Cruises
Costa Diadema @ Costa Cruises

Op 7 november 2014 wordt het nieuwste Costa Cruises schip de Costa Diadema, ook wel ‘Regina del Mediterraneo’ genoemd, groots gedoopt.

Luisteren naar live muziek, musicals kijken in het Emerald Theater en spectaculaire films in 4D zien, varend langs Cinque Terre, Napels, Marseille, Mallorca en Barcelona.

Een top 10 wat te doen aan boord:

  1. Swim & dance
   De grootste pool area heeft een uitschuifbaar glazen dak en is ’s avonds het toneel voor ‘Under de stars’ entertainment. Denk aan Costa’s populaire ‘La Notte Bianca’, MOB dance of indrukwekkende tenoren. Met muziekconcerten of  DJ’s verandert het geheel in een dance pool party.
  2. 1100 m2 boetieks & designershops
   Kijk, geniet en koop designerkleding op de Portobello Market piazza, het hart van een 1100 m2 gebied met designerstores en retail outlets.
  3. Country rock cruisin’
   Helemaal nieuw is de Country Rock Club. Luisteren in een ‘clubbish’ omgeving naar country-klassiekers. Inclusief tribute concerten van legendarische rockbands en country line dancing.
  4. Musical ‘Flavors of Italy’ in drie verdiepingen tellend Emerald Theater
   De musical ‘Flavors of Italy’  is een van de vier geplande theaterproducties. Verwacht een verfijnde combinatie van kunst, opera, cinema, fashion en een blik op Italiaanse tradities en levensstijl. Met thema’s als het carnaval van Venetië, de Vespa mythe en het San Remo muziekfestival.
  5. Internationale productie Feel the Beat
   ‘Feel the Beat’ is een opvallende internationale productie die diverse muziekstijlen combineert. Een bonte mix van dans, hiphop, jazz, Braziliaanse samba, Ierse dans en een vleug Bollywood.
  6. Spektakel in 4D Cinema en Grand Prix races
   Voor volwassenen en kinderen is er een 4DCinema met films waarin alle zintuigen aan het werk worden gezet. Snelheidsduivels gaan naar de Grand Prix race car simulator die races nabootst op de beste internationale racetracks.
  7. Actie bij Laser Maze
   Nieuw bij Costa Cruises is Star Laser met diverse interactieve laser games, waaronder de ‘Laser Maze’. Laveer tussen laserstralen door zonder ze aan te raken. Leuk voor kinderen en volwassenen.
  8. Gamers & virtual reality
   Videogame-adepten duiken, naast in een van de zwembaden, in de virtual reality wereld van de nieuwste generatie games in de adrenaline verhogende video arcade area.
  9. Spin Master games
   De gratis, kleurrijke Squok Club is speciaal voor kinderen. Met onder meer bekende Spin Master games zoals Meccano en Spy Gear covert mission kits waarmee kinderen zich een echte spion voelen. Voor de allerkleinste tekenkunstenaars  is er het magische Aquadoodle.
  10. Mini-Olympische Spelen
   Aan dek is een apart gedeelte exclusief gereserveerd voor kinderen, met een zwembad, een galjoen en een groot speelkasteel van drie verdiepingen hoog. Daarnaast is er iedere dag een programma gevuld met leuke activiteiten als schat zoeken, body painting, kostuumparades of de mini-Olympics.

De eerste, speciale 7-daagse inauguratiecruises van 8 tot 24 november 2014 vertrekken vanuit Savona, Marseille of Barcelona. Alle informatie over de Costa Diadema op www.costacruise.com/diadema

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger