Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Vertrek Oasis of the Seas uit Vigo naar Rotterdam

Oasis of the seas vigo
@webcam Vigo

De Oasis of the Seas, het vrijwel grootste cruiseschip ter wereld, is zaterdagavond om 19:00 uur vertrokken uit Vigo. De stad was de laatste bestemming voor het gigantische schip voordat het aanstaande dinsdag binnenkomt in Rotterdam. (Tip:  Volg het schip live op Marinetraffic) Daar arriveert het dinsdagochtend 30 september om 02:00 uur bij de cruiseterminal aan de Wilhelminakade. Het is de eerste keer dat de Oasis of the Seas arriveert in de Rotterdamse haven.

Na de ‘maiden call’ vertrekt de Oasis of the Seas nog dezelfde dag – rond 10:00/10:30 uur – door naar de werf van Keppel Verolme voor een routine onderhoudsbeurt, die twee weken in beslag zal nemen. Na het droogdok meldt ze zich op 14 oktober -07:30 uur- weer in het centrum van Rotterdam. Het schip kan vervolgens om 17:00 uur definitief uitgezwaaid worden als ze met passagiers via Southampton en Vigo weer naar Fort Lauderdale vaart. De transatlantische tocht eindigt op 27 oktober.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger