Vertrek Oasis of the Seas uit Vigo naar Rotterdam

Oasis of the seas vigo
@webcam Vigo

De Oasis of the Seas, het vrijwel grootste cruiseschip ter wereld, is zaterdagavond om 19:00 uur vertrokken uit Vigo. De stad was de laatste bestemming voor het gigantische schip voordat het aanstaande dinsdag binnenkomt in Rotterdam. (Tip:  Volg het schip live op Marinetraffic) Daar arriveert het dinsdagochtend 30 september om 02:00 uur bij de cruiseterminal aan de Wilhelminakade. Het is de eerste keer dat de Oasis of the Seas arriveert in de Rotterdamse haven.

Na de ‘maiden call’ vertrekt de Oasis of the Seas nog dezelfde dag – rond 10:00/10:30 uur – door naar de werf van Keppel Verolme voor een routine onderhoudsbeurt, die twee weken in beslag zal nemen. Na het droogdok meldt ze zich op 14 oktober -07:30 uur- weer in het centrum van Rotterdam. Het schip kan vervolgens om 17:00 uur definitief uitgezwaaid worden als ze met passagiers via Southampton en Vigo weer naar Fort Lauderdale vaart. De transatlantische tocht eindigt op 27 oktober.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.