Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzenOverig cruisenieuws

Oktober cruisemaand dit weekend van start met cruisespecials

cruisespecial ADTraditiegetrouw is Oktober Cruisemaand. Het thema dit jaar is: cruise bestemmingen met als slogan Cruisen, elke dag een andere bestemming. De promotiecampagne is een initiatief van CLIA Nederland, de overkoepelende vereniging van cruiserederijen in Nederland . Tijdens de Oktober Cruisemaand besteden diverse landelijke dagbladen aandacht aan cruises. In de bijlagen van de zaterdag-edities zijn er vele reisverhalen en tips en adviezen.

  • 27 september 2014 – Algemeen Dagblad en Wegener Regionale Dagbladen;
  • 4 oktober 2014 – De Volkskrant
  • 25 oktober 2014 – Telegraaf Cruisespecial

Van 29 september tot en met 5 oktober draait er dagelijks een radio-commercial campagne op Sky Radio met een actie ‘Word cruise-reporter’. Op 18 en 19 oktober vindt het Cruise-Event plaats in de Passenger Terminal in Amsterdam. Op dit evenement zijn alle aanbieders van cruises vertegenwoordigd en krijgen geïnteresseerden veel informatie over alle ins- en outs over cruises. Daarbij zal ook Cruisereiziger aanwezig zijn.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger