Volg LIVE de aankomst van de Oasis of the Seas in Rotterdam

Oasis of the Seas
Oasis of the Seas

In de nacht van maandag op dinsdag zal de Oasis of the Seas, het (vrijwel) grootste cruiseschip ter wereld, aankomen in Rotterdam. Naar verwachting arriveert het schip (360 meter lang en 47 meter breed) van Royal Caribbean International om 22:30 uur bij de pilotstation nabij Hoek van Holland. Vervolgens vaart de Oasis of the Seas onder begeleiding over de Nieuwe Waterweg (aangekomen bij Hoek van Holland 23:30, Botlek 00:30) naar Rotterdam. Volgens de huidige planning meert ze tussen 01:00-01:30 uur  (het schip is inmiddels vertraagd, wordt een half uur later) aan bij de cruiseterminal.

Volg LIVE de aankomst van de Oasis of the Seas in Rotterdam via onderstaande websites, webcams en live tweets van @CruiseReiziger.


Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!