Volg LIVE de aankomst van de Oasis of the Seas in Rotterdam

Oasis of the Seas
Oasis of the Seas

In de nacht van maandag op dinsdag zal de Oasis of the Seas, het (vrijwel) grootste cruiseschip ter wereld, aankomen in Rotterdam. Naar verwachting arriveert het schip (360 meter lang en 47 meter breed) van Royal Caribbean International om 22:30 uur bij de pilotstation nabij Hoek van Holland. Vervolgens vaart de Oasis of the Seas onder begeleiding over de Nieuwe Waterweg (aangekomen bij Hoek van Holland 23:30, Botlek 00:30) naar Rotterdam. Volgens de huidige planning meert ze tussen 01:00-01:30 uur  (het schip is inmiddels vertraagd, wordt een half uur later) aan bij de cruiseterminal.

Volg LIVE de aankomst van de Oasis of the Seas in Rotterdam via onderstaande websites, webcams en live tweets van @CruiseReiziger.


Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.