Carnival zet Ocean Princess in de verkoop

Ocean Princess
Ocean Princess

Carnival Corporation heeft tijdens de bekendmaking van haar financiële cijfers van het derde kwartaal laten weten dat het plannen heeft om het cruiseschip Ocean Princess te verkopen. Het relatief kleine schip (688 passagiers) kwam in 1999 in de vaart voor het toenmalige Renaissance Cruises en werd 14 jaar geleden aan de vloot van Princess Cruises toegevoegd, toen nog onder de naam Tahitian Princess. De Amerikaanse rederij, die dit jaar haar 50e verjaardag viert, zal qua aantal schepen niet achteruit gaan, aangezien in juli nog de bouw van een zusterschip (3.600 passagiers) van de Royal Princess en Regal Princess werd aangekondigd die in 2017 moet worden opgeleverd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.