Video’s: Quantum of the Seas aangekomen in Bremerhaven

De Quantum of the Seas is zondag na haar testvaart op de Noordzee aangekomen in het Duitse Bremerhaven. ’s Ochtends arriveerde het op 2 na grootste cruiseschip ter wereld bij de Container-Terminal van de haven. Daar werd al gelijk de ‘North Star’, een glazen capsule waar gasten tot bijna 100 meter boven het schip een 360 graden rondreis kunnen maken, op het nieuwe schip van Royal Caribbean International geinstalleerd. Na een overnachting voer de Quantum of the Seas vandaag verder naar het Columbus Cruise Center van Bremerhaven. Daar zal het de komende 5 weken verblijven voor de laatste werkzaamheden voornamelijk aan de inrichting. Het 348 meter lange en 41 meter brede cruiseschip zal in november in de vaart komen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.