50 jaar Princess Cruises gevierd met Love Boat thema feest

Princess CruisesVolgend jaar pakt Princess Cruises groot uit om haar 50e verjaardag te vieren. In 1965 vertrok het eerste cruiseschip naar Mexico. De feestelijkheden starten wanneer in november het 18e schip, de Regal Princess, feestelijk gedoopt wordt in Fort Lauderdale door de Love Boat cast van de tv-serie.

Volgend jaar vindt op ieder schip een aantal festiviteiten plaats om dit jubileum van de cruisemaatschappij te vieren. Zo is er een Love Boat Disco Deck Party om de tv-serie te eren die zo’n grote rol heeft gespeeld in het bekender maken van cruisen en Princess Cruises. Er zal een jaren ’70 thema zijn met onder andere op het grote tvscherm Movies Under the Stars, een aantal videoboodschappen van de originele Love Boat cast. Bovendien is er een Love Boat sing-a-long, een trivia show en bijpassende jaren ’70 muziek.

Andere evenementen gedurende het jaar zijn een feest op het Piazza met ballonnen en slingers, een speciale tas voor iedere gast en vele speciale lekkernijen zoals verjaardagsdesserts, de beste gerechten uit 50 jaar Princess en cocktails. In de winkels aan boord biedt de rederij speciale souvenirs aan met het verjaardagslogo.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.