Cruisereiziger
Doop

Italiaanse reisagente verkozen tot doopmoeder Costa Diadema

Costa Diadema
Costa Diadema

Een Italiaanse reisagente zal fungeren als doopmoeder van de Costa Diadema tijdens het speciale doopevenement op vrijdag 7 november in Genua. Caroline Miceli uit Palermo werd geselecteerd na een wereldwijde competitie voor reisagenten die van juli tot en met september werd gehouden. In totaal deden er 700 reisagentes uit meer dan 50 landen mee. Volgens Costa Cruises is Miceli een vertegenwoordiger van de waarden van Costa Cruises met haar positieve houding en het werk dat zij gepassioneerd doet voor haar reisbureau Tagliavia.

Miceli zal zich in een rijtje scharen van beroemdheden die eerder Costa-schepen mochten dopen waaronder Claudia Cardinale, Maria Grazia Cucinotta, Marion Cotillard en Margareth Made. Ze zal het middelpunt van de festiviteiten zijn in het Emerald Theater aan boord van de Costa Diadema waar de officiele ceremonie zal plaatsvinden. Het hoogtepunt is het doorknippen van een lint waardoor volgens traditie de fles champagne tegen de boeg kapot zal slaan. Als eregast zal de Italiaanse tevens aanschuiven aan de tafel van de kapitein tijdens een gala-diner.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger