Cruisereiziger
ShowsThemacruise

Holland America Line gaat verder met Dancing with the Stars: At Sea

Dancing with the StarsHolland America Line heeft vanwege de overweldigende populariteit en succes besloten ook in 2015/2016 door te gaan met haar Dancing with the Stars At Sea programma. Het is het derde jaar op rij dat de hitshow ‘Dancing with the Stars’ op alle 15 cruiseschepen in de vloot te zien zal zijn. De danscompetitie voor gasten wordt wederom afgesloten met een speciale Caribische Kampioenen cruise op 10 januari 2016 op het MS Nieuw Amsterdam.

In 2015 zal op elke cruise van Holland America Line het programma worden aangeboden. Dat is in aanvulling op zes speciale ‘Dancing with the Stars’ thema-cruises waarbij professionele dansers en beroemdheden zullen optreden. Tijdens deze cruises worden ook danslessen gegeven, zijn er meet & greets en is er een modeshow met glamoureuze kostuums. In de komende weken worden de beroemdheden en professionele dansers bekendgemaakt.

Passagiers van de Holland America Line kunnen op afvaarten tussen 21 september 2014 en 24 november 2015 meedoen om een plekje te winnen op de kampioenscruise. Beoordeling vindt plaats door officieren en scheepsdansers. De winnaars met de hoogste scores van elk schip strijden begin 2016 om de felbegeerde ‘Mirrorball Trophy’ en de titel ‘Holland America Line’s Dancing with the Stars: At Sea Champion.

De themacruises vinden plaats op 3 januari 2015 (MS Westerdam vanuit Fort Lauderdale), 10 januari 2015 (MS Westerdam vanuit Fort Lauderdale), 6 juni 2015 (MS Veendam vanuit Boston), 13 juni 2015 (MS Veendam vanuit Boston) en 3 januari 2016 (MS Nieuw Amsterdam vanuit Fort Lauderdale).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger