Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Oasis of the Seas teruggekeerd in thuishaven Fort Lauderdale

Oasis of the SeasDe Oasis of the Seas is vanmiddag na een transatlantische cruise van bijna 2 weken terugggekeerd in haar thuishaven Fort Lauderdale. Het (vrijwel) grootste cruiseschip ter wereld vertrok op dinsdag 14 oktober uit Rotterdam na een tweeweekse dokperiode bij Keppel Verolme waarbij het grondig werd gerenoveerd. Via tussenstops in Southampton (15 oktober) en Vigo (18 oktober) keerde het in een vernieuwd jasje terug naar de Verenigde Staten. Vanuit Florida vertrekt de Oasis of the Seas later vandaag alweer voor een 6-daagse cruise naar het westelijke gedeelte van de Caribbean met stops in de Bahamas (Nassau) en Mexico (Cozumel). Daarna volgen steeds wekelijkse cruises naar de Caribbean.

Lees meer:

[RSSImport display=”7″ feedurl=”https://www.cruisereiziger.nl/tag/oasis-of-the-seas/feed”]

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger