Cruisereiziger
Ontspanning

Oprichters Oceania Cruises begeleiden gloednieuwe kunst audiotour

Oceania Art HallwayOceania Cruises heeft over hun unieke kunstcollectie op zee, een begeleidende audio tour gemaakt. Op de cruiseschepen Marina en Riviera vertellen de oprichters Frank J. del Rio en Bob Binder samen in de audio tour over de door hun verzamelde kunstobjecten die zij in de loop van de jaren bijeengebracht hebben. Gasten kunnen vanaf 1 november de tour beluisteren op audio apparatuur die bij de receptie van de beide schepen verkrijgbaar is.

De oprichters gaan in op de verhalen achter de kunstobjecten en vertellen dit op respectvolle, luchtige en soms komische wijze. Elk kunstwerk dat in de tour opgenomen is, werd voorzien van een nummer waardoor de begeleidende tekst in de audiotour gemakkelijk opgezocht kan worden. De kunstwerken varieren van schilderijen van Picasso en Miro tot de moderne kunst van Robert Mars en Damien Hirst.

“We hebben naast deze Oceania Cruises Art Collection audiotour, ook een boek uitgebracht over de kunstwerken aan boord van de schepen Marina en Riviera.” zegt Del Rio. “We hopen dat de audiotour bijdraagt aan een groter begrip en waardering van de kunstwerken, door op een toegankelijke manier te vertellen over de kunstenaar en wat ons zo heeft aangetrokken tot dat kunstwerk.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger