Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenKinderen

AIDA Cruises brengt kinderreisgidsen uit voor Canarische Eilanden en Noorwegen

Het Duitstalige AIDA Cruises heeft  twee speciale kinderreisgidsen uitgebracht. De hoofdpersonen in deze reisgidsen zijn de helden Alwine,  Itzi, Dodo en Achwasachwas die nu al voor veel plezier zorgen bij de kinderclubs op de AIDA schepen. De twee reisgidsen gaan over de Canarische Eilanden en Noorwegen. In de boekjes wordt veel aandacht gegeven aan educatieve aspecten als geografie, taal en bezienswaardigheden. Kinderen lossen puzzels op en leren zo tijdens hun cruise het een en ander over de cultuur van de bestemmingen.

De reisgids over de Canarische Eilanden wordt deze winter voor het eerst gebruikt bij de kinderclubs op de AIDAstella, AIDAcara en de AIDAblu. Kinderen krijgen de boekjes gratis. De animatoren van de kinderclubs zorgen ervoor dat de boekjes ingevuld kunnen worden en zo een mooi souvenir worden als de kinderen afscheid nemen van het schip. Het boekje over Noorwegen wordt in het zomerseizoen van 2015 voor het eerst uitgegeven.

Cruises bij AIDA boek je bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 


Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!