AIDA Cruises brengt kinderreisgidsen uit voor Canarische Eilanden en Noorwegen

AIDA kinderreisgidsHet Duitstalige AIDA Cruises heeft  twee speciale kinderreisgidsen uitgebracht. De hoofdpersonen in deze reisgidsen zijn de helden Alwine,  Itzi, Dodo en Achwasachwas die nu al voor veel plezier zorgen bij de kinderclubs op de AIDA schepen. De twee reisgidsen gaan over de Canarische Eilanden en Noorwegen. In de boekjes wordt veel aandacht gegeven aan educatieve aspecten als geografie, taal en bezienswaardigheden. Kinderen lossen puzzels op en leren zo tijdens hun cruise het een en ander over de cultuur van de bestemmingen.

De reisgids over de Canarische Eilanden wordt deze winter voor het eerst gebruikt bij de kinderclubs op de AIDAstella, AIDAcara en de AIDAblu. Kinderen krijgen de boekjes gratis. De animatoren van de kinderclubs zorgen ervoor dat de boekjes ingevuld kunnen worden en zo een mooi souvenir worden als de kinderen afscheid nemen van het schip. Het boekje over Noorwegen wordt in het zomerseizoen van 2015 voor het eerst uitgegeven.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.